Home       Links       Contact                                          rolski
 
 

 
 


 
 
VASASPORT in Cothen is op rolskigebied in Nederland een heel bekend verkooppunt. VASASPORT is slechts op bepaalde uren van de week open. Een afspraak maken is mogelijk. Ook heeft VASASPORT veel op het gebied van langlaufen.

Eagle Sport verkoopt een groot assortiment rolski's, en is de enige Nederlandse fabrikant van rolski's.

Cross Country Elite Sports in Gronsveld bij Maastricht.


Sport Albert in Duitsland.

SLT
rolsk.nlRW Rottemeren is een rolski en wintersport vereniging die gehuisvest is in het Nationaal Noords Centrum te Bergschenhoek. De vereniging richt zich vooral op jeugd en het beoefenen van wedstrijd sporten, waaronder rolskiŽn, biathlon en langlaufen.


De Langlaufvereniging Gouda biedt je de unieke mogelijkheid om je in Nederland voor te bereiden op het langlaufseizoen. De langlaufvereniging beschikt van oktober tot eind februari over een uitgebreide kunststof langlaufbaan met diverse heuveltjes.

Stichts Langlauf Team is een vereniging van zo'n 120 actieve sporters uit de provincie Utrecht. Langlauf- en rolski- enthousiastelingen die het hele jaar door met hun sport bezig zijn.

Rolski.nl geeft een overzicht van rolski-verenigingen in heel Zuid-Holland, resp. heel Nederland.

De Nederlandse Ski Vereniging is een overkoepelende organisatie waar veel verenigingen bij zijn aangesloten.

noordsesporten.nl Een kalender van toertochten en andere informatie over Noordse sporten vindt je op Noordsesporten.nl.rolski.besteoverzicht.nlEBENG‹TL
Rolski.besteoverzicht.nl is een goed startpunt voor het zoeken van allerlei informatie over rolskiŽn.

Langlauf Pension EbengŁtl is een pension in het sneeuwzekere Ramsau am Dachstein in Oostenrijk. Er worden langlaufclinics gegeven voor groepen, voor families of individueel. De langlaufinstructie wordt gegeven door de Nederlandse beheerders.

   Verkooppunten
 
   Verenigingen
    Toertochtkalender
 

   Overigen