Home       Links       Contact                                          rolski
 
 

 
 


 
 
Als je deze sport wel ziet zitten maar zelf geen rolski's hebt, kun je het beste eens naar een gratis kennismakingsles op een van de opstapdagen komen. Op een opstapdag wordt een rolski introductie les gegeven van ongeveer 1,5 uur, waarbij de beweging wordt aangeleerd vanaf niveau nul. Daarbij is een goede basisconditie erg handig. Langlaufen en rolskiŽn zijn conditioneel pittige sporten. Op vertoon van legitimatie wordt voor het materiaal gezorgd. Er wordt gebruik gemaakt van de faciliteiten van RW Rottemeren.

Zorg ervoor, dat je om 9.45 uur aanwezig bent op het verzamelpunt Hoeksekade 145, 2661JL Berschenhoek. Er is dan een instructeur aanwezig. Indien nodig zullen er eerst passende rolskies, schoenen, stokken en evt. beschermers en helm aangemeten worden. De instructie wordt afgestemd op het kunnen van de deelnemers. Wij raden aan opstap om met de skating techniek te beginnen. Als je zelf al eens hebt geschaatst of geskeelerd/ge-inlineskate pak je de basis gemakkelijk op. Balansgevoel is heel belangrijk, en veel van de oefeningen zijn daar dan ook op gericht. Denk niet dat je het na ťťn ochtend kunt, het zou dan bijzonder saai worden.

Als je interesse hebt, stuur dan een e-mailtje.

Bij regen gaat het gewoon door, tenzij het met bakken uit de hemel komt. Na afloop is er gelegenheid om wat te drinken. Er is douchegelegenheid aanwezig.

Als je na de kennismakingsles de smaak te pakken hebt, en je meer aanwijzingen en instructie wilt, dan zijn er vervolglessen mogelijk. Ook voor degenen die de basis onder de knie hebben en zelf een uitrusting hebben, is de vervolg rolski cursus geschikt. Hiervoor wordt wel een vergoeding gevraagd.
   Wanneer
 

Vanwege Covid19 zijn de rolski kennismakings clinics in april geannuleerd. In het najaar zullen deze opnieuw worden aangeboden


   Waar?
 

Op het verzamelpunt

   Kosten
 

De kennismakingsles is gratis


   Zelf heb je nodig:
 

- legitimatie
- handschoenen, bijv. fiets- of langlaufhandschoenen


- een fietshelm als je die hebt, maar er zijn ook helmen aanwezig

   Maak een afspraak!
 

Aanmelden per e-mail