Home       Links       Contact                                          rolski
 
 

 
 


 
 Als je zelf rolski's hebt en er een beetje mee overweg kunt, ben je natuurlijk ook buiten de opstapdagen van harte welkom om mee te rollen. Hou de agenda in de gaten zodat je niet voor niets komt! Op zaterdag wordt er normaliter op het verzamelpunt in Bergschenhoek begonnen. Er worden tochten gemaakt in de omgeving van de Rotte, skating en klassiek.
Er zijn heel veel kilometers mooi fietspad in de omgeving van de Rotte, en af en toe pakken we gewoon de weg. Dat gaat prima. Als groep ben je goed zichtbaar voor de rest van het verkeer. Men houdt meer rekening met een groep dan met een eenzame gek. De snelheid is altijd afhankelijk van wie er zijn, welke wielen er "gestoken" zijn (zwaar, licht, middel), en de fut. Het varieert van gemiddeld ongeveer 14 tot 18 kilometer per uur. Klassiek ligt het gemiddelde beduidend lager: zo'n 8 tot 12 kilometer per uur. Een tocht duurt ruim anderhalf uur. We houden altijd rekening met de langzaamste. De snelleren gaan als het nodig is gewoon een stuk terug.

Bij regen gaat het gewoon door, tenzij het met bakken uit de hemel komt. Spatborden zijn dan wel aan te bevelen! Wij hebben geen verplichting om er iedere week te zijn, ook geen morele. Ieder heeft het immers druk, druk, druk. Na afloop hebben de meesten wel tijd om koffie te drinken. Er is douchegelegenheid aanwezig. Als je regelmatig komt raden we je aan donateur of lid te worden van RW Rottemeren. Maar als je af en toe komt is dat geen verplichting.


   Begin je net?
 

dan kan je beter naar ťťn van de opstapdagen komen.

   Waar?
 

Op het verzamelpunt

   Kosten
 

- geen -

Als je vaker meedoet, wordt dan lid of donateur van RW Rottemeren!

   Koffie
 

is helaas niet gratis, maar je kan niet alles hebben